preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA JEDNAKIH MOGUĆNOSTI

 

GDPR

Opća uredba o
zaštiti podataka

GDPR

Dabar

Dabar

Dabar

Hrvatski u školi

Institut za jezik i jezikoslovlje

elektire

Hrvatska udruga za disleksiju

ADHD

PETZANET

Lozinka

UNICEF

UNICEF - MREŽA ŠKOLA BEZ NASILJA

Školski obroci svima

Školski obroci svima plakat

IMAM IZBOR

PUM - IMAM IZBOR

KORAK PO KORAK

KORAK PO KORAK

 

 

 

KVIZ

 

ŠKOLSKA UČILICA

PROMETNA UČILICA

 

 

iva.naranda1@skole.hr

Stranica 4.b r. - učiteljica Darinka Trajkova Vuković

Evo i nas !

Mi smo 4.b
Predstaviti ćemo se grupno i po naosob.
Ima nas 7 dječaka i 10 djevojčica.
Veseo smo i odgovoran razred ???!
Naša učiteljica je Darinka Trajkova Vuković.

Povremeno su s nama, na engleskom jeziku učiteljica Silvija Đuran, na vjeronauku vjeroučiteljica Petra Gal, učitelj njemačkog Tomislav Ivanović i ponekad pedagoginja i psihologinja. Najviše volimo TZK i matematiku. Predsjednica razreda je Brigita, a zamjenica Lucija.

 

 

POJEDINAČNO PREDSTAVLJANJE: To sam ja

  Imam smeđu kosu i smeđe oči. Visok sam 1,42 I težak 42 kg. Kosa mi je kovrčava i imam malen repić. Živim u Pribislavcu u Ulici B. J. Jelačića 38. Imam 10 godina. Volim igrati igrice i gledati smiješne i strašne filmove. I volim čitati knjige, slušati pjesme i pjevati. I družiti se s prijateljima, volim se voziti na biciklu. Volim skupljati postere i sve druge stvari. I volim bojati. To sam ja, Karlo Ban.

 

 Zovem se Marta Okreša. Imam deset godina. Živim u Pribislavcu u Ulici Nikole Tesle. Volim ići u školu i družiti se s prijateljima. Najljepši školski predmet mi je matematika, ali volim još i engleski, njemački i likovni. Jako volim životinje, a najviše volim svoju mačku Točkicu, zlatne ribice i zečeve. Volim se šetati, voziti bicikl, igrati na računalu i igrati se s prijateljima.

 
Ja se zovem Benjamin Pavić.
Imam 10 godina, idem u 4.b razred.
Moja učiteljica zove se Darinka Trajkova Vuković.
Volim se igrati i družiti sa prijateljima, a to su: Mirjan, Dubravko i Silvio.
Ja volim ići u školu i volim jesti zdravu hranu i piti punooooooo tekućine.

 


Zovem se Lucija Nedeljko, a rođena sam 20.10.1999. godine. Imam zeleno-plave oči i dugu, smeđu, kovrčavu kosu. Živim u Pribislavcu sa mamom Sanjom, tatom Zlatkom i bratom Davidom, koji ide u srednju školu. Jako volim životinje, igru, sport i uživam u slušanju glazbe i plesu. Najdraži predmet mi je matematika. Imam puno prijatelja i jako volim ljude. Volim jesti: banane, špagete, juhe, pire… a ne volim sušeno meso i čajne salame. Obožavam prirodu i ljude, koji čine sve da zemlja bude očišćena i nezagađena. Volim boje, a pogotovo tople. Sretna sam u svom domu i kad smo svi zdravi i veseli. Rastužuju me vijesti o bolestima i nesrećama. Volim urednost i divim se hrabrim ljudima.

 

Imam smeđu kosu i smeđe oči. To sam ja. Moje ime je Kaja Sabol. Živim u Pribislavcu i idem u Osnovnu školu Vladimira Nazora u Pribislavcu. Jako volim slušati muziku i imam puno prijatelja i prijateljica. Volim i crtati. Jedna od mojih želja je postati glumica al tko zna možda jednog dana promijenim mišljenje. Vesela sam i volim se družiti. Volim i pomagati prijateljima i mama veli da sam jako vrijedna.

 

Ja sam Tamara, prezivam se Oršoš. Idem u 4.b razred učiteljica mi se zove Darinka Trajkova Vuković, ona je jako dobra. Ja najviše volim jesti sendvič. Hobi mi je igrati graničare. Imam deset godina, živim u Pribislavcu. Imam zelene oči, visoka sam, imam kosu kovrčavu, boje poput kestena.


Zovem se Silvija Ješarević. Imam 10 godina. Živim sa svojom obitelji. Roditelji mi se zovu Slađana i Božo, a moja dva brata zovu se Slađan i Roberto. Ja volim jesti najviše repu i juhu a ne volim grah i tjesteninu. Moja je najomiljenija  boja crvena. Hobi su mi graničari. Ja imam smeđu kosu, smeđe oči, lice mi je jako pjegasto, a ja to ne volim. Puno sam nervozna i nestrpljiva to znaju svi. Najljepši predmet mi je u školi matematika i hrvatski, a neznam zašto. Najbolje prijateljice su mi Tamara i Danijela. Obožavam broj 8, slovo M i naravno S. Jako volim mačke i pse, najbolji dan u tjednu mi je ponedjeljak i utorak zato jer su jako sretni dani. Najviše se volim igrati na kompjuteru i dopisivati se. Moji najbolji obožavani su Marichuy, Juan Miguel, Rosita i Bruce. Sad sam sebe opisivala. Sad mogu reći to sam ja.


Bok. Ja sam Nikolina Cmrečnjak i idem u 4.b razred. Ja imam puno prijatelja i prijateljica. Imam i zanimljive hobije: štrikanje, pletenje, crtanje, pjevanje, plesanje, itd. Jako volim glazbu kao i moja seka Saša. Puno vremena volim provoditi s obitelji. Imam jedan veliki san da postanem pjevačica jer imam velike šanse.

 

Moje ime je Milan Horvat, idem u 4.b razred. Imam smeđe oči i kratku crnu kosu. Imam 10 godina. Moj hobi je nogomet i igrati igrice na mobitelu. Najbolji prijatelji su mi Viktor i Andreas. S njima volim provoditi vrijeme jer mi je lijepo se igrati s njima. Jako su zabavni. Volim crtati i plesati, puno jesti sve što je fino i ukusno. U slobodno vrijeme ja i moj prijatelj Andreas nije samo da mi je prijatelj nego i nećak, volimo se i igrati igrice na kompjuteru.

 

DJEČJA PRAVA

dječja prava

 

Pogledajte i naše radove nastale na likovnoj skupini (izvannastavna aktivnost).


 

Događanja u 4.b
rujan - studeni 2009.

Pogledajte što smo radili od rujna do studenog 2009:

- naše literarne radove možete pronaći na stranici RN-hrvatski jezik

- naše likovne radove pogledajte na stranici RN-LK

- neke praktične radove donosimo ovdje:

 

Evo i panoa sa likovnim radovima:

 

RADIONICA CRVENOG KRIŽA:

 

e-Dnevnik

Udžbenici 2021./2022.

Godina čitanja 2021


Office 365

MS Office 365

Besplatna Office365 usluga i alati koji omogućuju suradnju i komunikaciju između svih sudionika u obrazovnom sustavu.


UPISI U SŠ

upisi

Kalkulator bodova] za upis učenika u srednju školu 2021./2022.


MZO - Vijesti

Upute za CARNetov webmail
Priloženi dokumenti:
CARNET Webmail-upute.pdf


MZO - Natječaji

eTwinning

 

Primanja roditelja

European Schoolnet Academy

European Schoolnet  Academy


School Education Gateway

School Education Gateway


EU Code Week

CodeWeek 2018

CodeWeek 2019


RASPORED SATI

Portal edu.hr

portal edu.hr


E-UPISI U SREDNJE

ŠKOLE ZA AFRIKU

CARNet vijesti - RSS

Kalendar
« Svibanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


 

ENCIKLOPEDIJA


CARNet CERT - RSS

 
WIKIPEDIA NARODNE NOVINE

 


Korisni linkovi

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Tražilica


preskoči na navigaciju