2020-10-12 07:06:44

Učiteljica informatike Iva Naranđa i ove godine među najuspješnijim odgojno-obrazovnim djelatnicima

Ministarstvo znanosti i obrazovanja na Svjetski dan učitelja, 5. listopada, nagradilo je najbolje odgojno-obrazovne djelatnike.

Povjerenstvo za nagrađivanje odabralo je 504 najuspješnijih u školskoj godini 2019./2020., a među njima je i naša dosadašnja učiteljica informatike Iva Naranđa.

U ponedjeljak, 5. listopada 2020. godine održana je online dodjela na kojoj se nagrađenima obratio ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs čestitavši im na trudu i profesionalnosti u radu s učenicima.

Priznanje je dodijeljeno na temelju doprinosa unapređenju odgojno-obrazovnog sustava Republike Hrvatske, te naglašava vrijednost kvalitetnih, motiviranih i inovativnih pojedinaca u sustavu odgoja i obrazovanja.

Početkom ove školske godine, 2020./2021., učiteljica Iva Naranđa prestala je raditi u našoj školi, ali će njezin rad i doprinos školi i učenicima ostati upamćeni i zabilježeni. Ovim putem čestitamo učiteljici Ivi na nagradi i zahvaljujemo na višegodišnjoj suradnji te joj želimo puno sreće i uspjeha na novom radnom mjestu, u II. OŠ Čakovec.


Osnovna škola Vladimira Nazora Pribislavec