preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA JEDNAKIH MOGUĆNOSTI

 

GDPR

Opća uredba o
zaštiti podataka

GDPR

Dabar

Dabar

Dabar

Hrvatski u školi

Institut za jezik i jezikoslovlje

elektire

Hrvatska udruga za disleksiju

ADHD

PETZANET

Lozinka

UNICEF

UNICEF - MREŽA ŠKOLA BEZ NASILJA

Školski obroci svima

Školski obroci svima plakat

IMAM IZBOR

PUM - IMAM IZBOR

KORAK PO KORAK

KORAK PO KORAK

 

radovi učenika - šk. god. 2008.-2009.

KOD PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE

Svoje dojmove o posjetu Pantovčaku učenici su prenijeli na papir. Evo nekih misli:


MOJ SUSRET S PREDSJEDNIKOM

Mi četvrtaši, zajedno sa svojim učiteljicama išli smo u posjet predsjedniku Stjepanu Mesiću. Bili smo uzbuđeni. Srca su nam ubrzano kucala.
Kad sam ugledala predsjedničke dvore na Pantovčaku iznova sam se oduševila njima jer sam već jedanput bila tu zahvaljujući svom tati koji tu radi. Predsjednika smo čekali u velikom predvorju s velikim nestrpljenjem. Ušli smo u veliku dvoranu za prijem. Nakon kraćeg vremena ušao je i predsjednik. Rukovao se sa svima. Pripremili smo mu kratak program i darovali međimursku škrinjicu. Zatim smo ga pitali razne stvari, a on nam je srdačno odgovarao. Ponudili su nam sok i slatkiše. Mene i moje prijateljice je predsjednik i izljubio jer smo mu recitirale. Nakon susreta s predsjednikom išli smo razgledavati ostale prostorije na katu. Oduševila sam se izgledom njegova ureda. Na kraju smo se svi fotografirali za uspomenu. Moj tata nas je ispratio.
Nisam očekivala da je predsjednik tako dobar i jednostavan. Bila sam oduševljena. Znam da više nećemo imati ovakvu priliku da ga vidimo. Ovo ćemo zauvijek pamtiti.

Tajana Đakušić, 4.A


U subotu, 13. prosinca 2008. godine krenuli smo u posjet predsjedniku Republike Hrvatske, gospodinu Stjepanu Mesiću. Konačno je došao i taj dan kojeg smo s nestrpljenjem očekivali.
Stigli smo na Pantovčak i morali smo proći stroge mjere osiguranja. Dočekalo nas je mnogo predsjednikovih ljudi. Nakon čekanja u predvorju, ušli smo u veliku prostoriju na veliki tepih. Nestrpljivo smo čekali predsjednikov dolazak, a u tom vremenu počastili su nas slatkišima, a kasnije i sokom. Kada je predsjednik stigao rukovao se sa svima. Naše cure su mu pripremile govor, odrecitirale pjesmicu i poklonile mu našu međimursku škrinjicu, a dečki bajanjem čestitali skori imendan. Napravili smo zajedničku fotografiju. Nakon toga išli smo u razgledavanje Mesićevog ureda. Ima pravu kolekciju maketa brodova koje je dobio na dar. Ima pravi kraljevski namještaj.
Krenuli smo kući puni dojmova. Taj posjet nikad neću zaboraviti. Predivno!

Luka Merdanović, 4.A

 

U POSJETI PREDSJEDNIKU RH


Ove subote, 13.12., krenuli smo na izlet u Zagreb. Prvo smo razgledali grad. Nakon razgledavanja Zagreba, krenuli smo kod predsjednika RH, u Predsjedničke dvore.
Prvo smo morali proći provjeru,a zatim smo krenuli u dvoranu. Nakon nekog vremena, u dvoranu je došao predsjednik, gospodin Stipe Mesić. Ponudio nas je sokom i sladkišima. Slijedile su recitacije, pa pitanja na koje je predsjednik lijepo odgovarao. Nakon toga, učenici su mu predali međimursku škrinjicu, a kao iznenađenje, dečki su mu bajali. Poslje smo se zajedno fotografirali i krenuli u njegov ured. Razgledali smo predsjednikovu zbirku jedrilica i jedrenjaka. Na kraju smo se još jednom fotografirali pred prekrasnim borom.
Ponosna sam na sebe jer sam se rukovala s predsjednikom i dobila od njega pusu. Sretno smo se vratili kući s puno lijepih uspomena.

Marta Novak 4.b

 

U subotu 13.12. ušli smo u Zagreb. To je jedan jako bogat i velik grad. Turistički vodič nas je vodio u razgledavanje Zagreba. Nakon toga krenuli smo predsjedniku RH.
Predsjednika smo čekali u velikoj dvorani, no prije toga su nas pregledali s detektorom metala. Stali smo u polukrug i dočekali ga. Kad je predsjednik došao, Inka i Dajana su nas predstavile i dale mu međimursku škrinjicu. Uz sok i slastice postavljali smo predsjedniku pitanja. Zanimalo nas je što je želio postati u našim godinama, zašto se kandidirao za predsjednika RH, koji mu je posjet ostao u najljepšem sjećanju, da li će se baviti politikom kad više ne bude predsjednik... Zatim je slijedilo bajanje i zajedničko fotografiranje.
Osjećala sam se neopisivo sretna i ponosna jer sam se rukovala i poljubila sa predsjednikom. Kad smo se vozili doma, bila sam vesela. 

Mailinda Vnuk  4.b
 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Iva Naranđa Jasmina Ramušćak Kristina Mesarić   datum: 18. 12. 2008.

 
NEZABORAVAN DOČEK UČITELJICE KRISTINE MESARIĆ
PLOČA ZA DOČEK PLOČA ZA DOČEK

 

Vraćajući se iz Opatije sa četverodnevnog seminara za učitelje pred očima su mi se izmjenjivale slike učenika moga razreda, njihova vedra i nasmijana lica. Znajući da sam ih ostavila u dobrim rukama svojih kolegica ovih nekoliko dana, veselila sam se ponovnom susretu sa njima. Ono što me dočekalo u razredu toga ponedjeljka nisam ni u snu očekivala. Topla dobrodošlica koju su mi priredili moji «zlatni « učenici toliki me dirnula da su mi se suze radosnice u potocima počele slijevati niz obraze. Glasan uzvik dobrodošlice, ozarena lica, cvijećem oslikana ploča, učiteljska stolica u sredini razreda  (na tepihu) na kojoj je bio zamotan « slatki « poklon i ono najvrjednije – slikovnica- KNJIGA O NAMA – 4. A koju su učenici sami osmislili, ilustrirali i svojim rukama uvezli. I sve to u kratkom roku. Listajući u suzama stranice ove slikovnice pred djecom, čije su me oči radoznalo, u tišini i sa velikim iščekivanjem promatrale, osjetila sam neopisivu sreću i ponos što sam dio njihova odrastanja i potvrdu da obavljam najljepši posao na svijetu. Imati ovakve učenike zaista je velika stvar.

SLIKOVNICA

P.S.
U svijetu nasilja, zla, netolerancije i nezadovoljstva ovakav slučaj služi kao primjer da postoji nada u bolju i svjetliju budućnost naših naraštaja. Na djeci svijet ostaje, a ako ona razmišljaju na ovakav način nemamo se čega bojati. Ova su nam djeca pokazala kako često misle i djeluju razboritije i složnije od odraslih, neopterećena materijalnim, nego vođena duhovnim vrijednostima. Na čast i ponos svima nama koji ih odgajamo.

Učiteljica Kristina Mesarić

e-Dnevnik

Udžbenici 2023./2024.

E-UPISI U SREDNJE

prijava za učenike (klikni na sliku)

E-UPISI U SREDNJE ŠKOLE

 UPISI: prijava za razrednike


EU Code Week

CodeWeek 2018  I ove godine programiramo u OŠ V.Nazora Pribislavec smiley

 


Office 365

MS Office 365

Besplatna Office365 usluga i alati koji omogućuju suradnju i komunikaciju između svih sudionika u obrazovnom sustavu.


UPISI U SŠ

upisi

Kalkulator bodova] za upis učenika u srednju školu 2021./2022.


Godina čitanja 2021


MZO - Vijesti

Upute za CARNetov webmail
Priloženi dokumenti:
CARNET Webmail-upute.pdf


MZO - Natječaji

European Schoolnet Academy

European Schoolnet  Academy


School Education Gateway

School Education Gateway


RASPORED SATI

Portal edu.hr

portal edu.hr


CARNet vijesti - RSS

Kalendar
« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


 

ENCIKLOPEDIJA


CARNet CERT - RSS

 
WIKIPEDIA NARODNE NOVINE

 


Korisni linkovi

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Tražilica






preskoči na navigaciju