preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA JEDNAKIH MOGUĆNOSTI

 

GDPR

Opća uredba o
zaštiti podataka

GDPR

Dabar

Dabar

Dabar

Hrvatski u školi

Institut za jezik i jezikoslovlje

elektire

Hrvatska udruga za disleksiju

ADHD

PETZANET

Lozinka

UNICEF

UNICEF - MREŽA ŠKOLA BEZ NASILJA

Školski obroci svima

Školski obroci svima plakat

IMAM IZBOR

PUM - IMAM IZBOR

KORAK PO KORAK

KORAK PO KORAK

 

CARNet Admin

Natjecanja i natječaji
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 5. 2011.

Ukupno: 280916
Ovaj mjesec: 1446
HRABRI TELEFON

HRABRI TELEFON

"Trebaš pomoć i podršku? Događa ti se nešto loše u obitelji ili školi, a čini ti se da se nemaš kome povjeriti? Hrabri telefon pomoć i podršku nudi i putem CHAT-a svakim radnim danom od 15 do 18 sati.


Razgovor sa savjetovateljem Hrabrog telefona je potpuno anoniman te je dostupan putem web stranice www.hrabritelefon.hr.


Nemoj šutjeti o tome, potraži pomoć !"

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka na školskom webu ne objavljujemo osobne podatke i fotografije učenika, osim uz pismenu dozvolu roditelja.

 

 

 

KVIZ

 

ŠKOLSKA UČILICA

PROMETNA UČILICA

 

 

iva.naranda1@skole.hr

Događanja u našoj školi i obavijesti

U GODINI ČITANJA

U GODINI ČITANJA: 100.000,00 kuna i 102 jedinice knjižnične građe za školsku knjižnicu OŠ Vladimira Nazora Pribislavec!

 


U posljednjima danima 2021. godine, koju je Vlada Republike Hrvatske na prijedlog Ministarstva kulture i medija proglasila Godinom čitanja, OŠ Vladimira Nazora Pribislavec obradovala je pristigla hvalevrijedna vijest; Povjerenstvo za praćenje provedbe Nacionalnog plana za uključivanje Roma, za razdoblje od 2021.-2027. godine, donira školsku knjižnicu iznosom od 100.000,00 kuna koji će se namjenski utrošiti za nabavu izbornih književnih tekstova za cjelovito čitanje i knjižničnog programa, dok se Središnja knjižnica Roma u Republici Hrvatskoj uključila i pozamašnom donacijom od 102 jedinice knjižnične građe.

Temeljem rezultata revizije knjižnične građe, a u namjeri i želji da se učenicima i djelatnicima omogući školska knjižnica koja će kvalitetnije ostvarivati svoje zadaće te inicijativom školske knjižničarke Ivane Kramar uz potpunu autonomiju i podršku ravnatelja Škole Brune Matoteka, kao i svih djelatnika Škole, na međusobnu suradnju pozvano je te zatraženo za pomoć na više adresa, a obratilo se i Vladinom Uredu za ljudska prava i prava nacionalnih manjina unutar kojeg djeluje Povjerenstvo za praćenje provedbe Nacionalnog plana za uključivanje Roma, za razdoblje 2021.-2027. godine.

U srijedu 15. prosinca 2021. održana je sjednica Povjerenstva za praćenje provedbe Nacionalnog plana za uključivanje Roma, za razdoblje 2021.-2027. godine, na kojoj se Elvis Kralj, djelatnik Škole i član Povjerenstva, srčano zalagao za interese školske knjižnice OŠ Vladimira Nazora te je zahvaljujući njegovu uloženu trudu odlučeno da se donacija od 100.000,00 kuna utroši za nabavu izbornih književnih tekstova za cjelovito čitanje i knjižničnog programa školske knjižnice.

U ponedjeljak 20. prosinca 2021. u Središnjoj su knjižnici Roma u Republici Hrvatskoj, koja je smještena u prostoru Saveza Roma u Republici Hrvatskoj Kali Sara, darovane 102 jedinice knjižnične građe preuzeli djelatnici OŠ Vladimira Nazora Pribislavec, Elvis Kralj i Ivana Kramar. Nakon preuzimanja donacije održan je sastanak na kojem su uz djelatnike bili prisutni g. Veljko Kajtazi (saborski zastupnik), gđa Suzana Krčmar (predsjednica SRRH KALI SARA) i gđa Petra Medić (voditeljica Središnje knjižnice Roma u Republici Hrvatskoj). Na sastanku se djelatnike upoznalo s radom Saveza Roma u Republici Hrvatskoj Kali Sara, Središnje knjižnice Roma u Republici Hrvatskoj, Romskim memorijalnim centrom Uštica te Romskim edukacijsko-kulturnim centrom. Razgovaralo se i o školskoj knjižnici, kao i mogućnostima daljnjih zajedničkih aktivnosti te je sljedeći susret dogovoren u školskoj knjižnici OŠ Vladimira Nazora Pribislavec koji obje strane s velikom radošću iščekuju nadajući se plodnoj i kvalitetnoj suradnji.

 

OŠ Vladimira Nazora Pribislavec ovim putem svesrdno zahvaljuje na vrijednoj novčanoj donaciji Povjerenstva koja će doprinijeti aktualnosti, svrhovitosti i dostatnosti knjižničnog fonda s ciljem poticanja učenika na čitanje iz užitka i automatizaciji knjižničnog poslovanja, kao i donaciji knjiga Središnje knjižnice Roma u Republici Hrvatskoj. Posebna zahvala g. Veljku Kajtaziju, gđi Suzani Krčmar i gđi Petri Medić na srdačnom gostoprimstvu te pruženoj ruci daljnjem unaprjeđenju kvalitete obrazovanja učenika Škole.

                                                          Knjižničarka I.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ljubica Murković   datum: 23. 12. 2021.

 

DOGAĐANJA U NAŠOJ ŠKOLI U PRETHODNIM ŠKOLSKIM GODINAMA MOŽETE PRONAĆI U ARHIVI NAŠIH VIJESTI.

Priloženi dokumenti:
FEAD plakat.pdf

UPISI U SŠ

upisi

Kalkulator bodova] za upis učenika u srednju školu 2021./2022.


e-Dnevnik

Udžbenici 2021./2022.

Godina čitanja 2021


Office 365

MS Office 365

Besplatna Office365 usluga i alati koji omogućuju suradnju i komunikaciju između svih sudionika u obrazovnom sustavu.


MZO - Vijesti

Upute za CARNetov webmail
Priloženi dokumenti:
CARNET Webmail-upute.pdf


MZO - Natječaji

eTwinning

 

Primanja roditelja

European Schoolnet Academy

European Schoolnet  Academy


School Education Gateway

School Education Gateway


EU Code Week

CodeWeek 2018

CodeWeek 2019


RASPORED SATI

Portal edu.hr

portal edu.hr


E-UPISI U SREDNJE

ŠKOLE ZA AFRIKU

CARNet vijesti - RSS

Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


 

ENCIKLOPEDIJA


CARNet CERT - RSS

 
WIKIPEDIA NARODNE NOVINE

 


Korisni linkovi

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Tražilica
preskoči na navigaciju